Kanga nyílt nap 2010. október 8-án

KANGA NYÍLT NAP

Kedves Kismamák, Anyukák és Apukák!

A Kanga Egyesület nyílt napot tart
október 8-án délelőtt
az Erreth Lajos u. 25/2-ben.

Egyesületünk már sok éve viseli szívén a várandósság előtt álló, a várandós és a kisgyermekes családok sorsát.

Számos rendezvényünket, a havonta megjelenő Zsebibabafüzetet mind a ti örömötökre igyekeztünk, igyekszünk életre hívni.

Nyár elején új irodába költöztünk, és itt lehetőségünk nyílik programok megrendezésére is. Lesz nálunk szoptatós csoport, torna, szülésfelkészítés, kreatív klub, papírszínház, és reméljük, még sok más, ami érdeklődésetekre tarthat számot.

Nyílt napunkon lehetőségetek lesz a hamarosan induló programokból ízelítőt kapni, szakértőinkkel találkozni, beszélni.

Programjaink:

– A dúlaság egyre inkább elterjed hazánkban is. Maróy Ditta beszél arról, hogy miben segíthet egy dúla a gyermekágy idején.

– A Japánból eredő és igen népszerű papír színház, a kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja.

– Szülésfelkészítő bemutatónkon Maróy Ditta ad ízelítőt a szülés előtt állók számára ajánlott interaktív, játékos tanfolyamából.

– Kreatív klubunk, ahol az anyukák, apukák gyermekük, gyermekeik számára készíthetnek játékokat, illetve meríthetnek ötletet kreatív ajándékokhoz, hamarosan indul a Kanga Irodában. A nyílt napon ingyenesen vehettek részt az első foglalkozáson.

– Maninger Kata IBCLC szoptatási szaktanácsadótól kérdezhettek a szoptatásról tartott előadáson.

– A Babba Hordozóiskola oktatóitól hallgathattok előadást a hordozás előnyeiről, lehetőségeiről, a helyes hordozás módjáról, és praktikáiról. Továbbá ki is próbálhatjátok, hogy hogyan lehet gyermeketeket hordozni.

– A Zsebiben már sokat írtunk a mosható pelenkázás előnyeiről. Most személyesen kérdezhettek olyanokat, akik textil pelenkát használtak/használnak, és lehetőség lesz néhány típusú textilpelenka megtekintésére is.

– Hogy is állunk mi nők a pénzügyekkel? Vass Krisztina előadásán többet tudhattok meg arról, hogy hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat mi, nők.

A Kanga nap folyamán egész délelőtt gyerek-sarok működik,
ahol a Tesz-Vesz Játszóház munkatársa
szórakoztatja majd a kicsinyeket,
hogy az Anyukák, Apukák tudjanak
a többi programra figyelni.

Lehetőséget biztosítunk a délelőtt folyamán néhány általunk jónak tartott termék megvásárlására. Jelen lesznek a Katodór-Csimota könyvkiadó könyvei, szoptatós párnák, valamint a Kanga bolt teljes kínálata. A nap folyamán kedvezményt biztosítunk minden termékre, amit a Kanga boltból vásároltok, vagy rendeltek meg.

Továbbá tombolát is tartunk, ahol számos gyermekprogramra nyerhettek belépőt, és még más értékes ajándékokat is kisorsolunk. Várunk szeretettel benneteket, gyermekeiteket, és egész családotokat! Töltsünk együtt egy jó kis családos délelőttöt!

A Kanga Egyesület elnöke és munkatársai

Szerk.